SPECIAAL VOOR CREATIEVE PROFESSIONALS

In de creatieve sector wordt veel van je gevraagd. Naast een professionele houding, het draaiend houden van een eigen bedrijf, zorgen voor opdrachten en omzet en soms omgaan met onzekere omstandigheden, wordt er ook van je gevraagd om creatief te zijn en blijven. En hoe zit het met je inspiratie? Lukt het om, naast je hoofd boven water houden, ook tijd en ruimte te maken om je creativiteit op zijn beloop te laten? Wanneer maak je tijd om te ontspannen? Zorg je goed voor jezelf? Hoe gaat het met je sociale contacten? En hoe ga je om met kritiek of afwijzing? 

Leafcoach kan je helpen, door met je te werken aan je psychologische flexibiliteit. Maak weer contact met je creativiteit.

In een persoonlijk traject helpt de coach met:

U

Aanvaarden wat je voelt, dus ook onprettige gevoelens en gedachten en het onderzoeken in plaats van het uit de weg te gaan.

Het leren bepalen van je individuele doelen aan de hand van je (levens)waarden.

In contact kunnen zijn met het hier en nu, het in volledig bewustzijn ervaren en aanvaarden van wat de actuele situatie met zich meebrengt en meer een keuze voelen waarop je reageert en wat je voorbij laat gaan.

Omgaan met stress en kritiek.