JOOSJE

Het heeft nog best even geduurd, voordat ACT op mijn pad kwam. Als artiest heb je een druk leven, zeker als je werkzaam bent als coach en uitvoerend maker. Het brengt zeker ook veel moois en tofs met zich mee, maar soms ook zeker onrust.

En zie dan maar eens die onrust een plaatsje te geven, of te achterhalen waar die onrust vandaan komt.

Na een mindfulnesscursus kwam ik in aanraking met ACT (in december 2018 studeerde ik af als ACT-coach bij de Stresswise Academy in Utrecht).

Voor mij viel er gelijk veel op zijn plek! De dingen die ik bij de mindfulnesscursus had geleerd, werden voor mijn gevoel in een groter geheel geplaatst en ik kreeg daarnaast nog meer inzicht in mijn gedachten (en veel gepieker), gevoelens, gewoonten, angsten, normen en waarden.

Ook leerde ik echt te kijken naar wat ik belangrijk vind en vanuit daar beslissingen te maken, die me echt gelukkig maken en me een waardevol leven geven.

Het is iedereen gegund om deze training en coaching te kunnen volgen en zo je leven in te richten, zodat je een waardevol bestaan kan leiden, voor jezelf en anderen. Ik help je hier in mijn coachpraktijk graag bij!

Stuur Joosje een mail